Seu Electrònica Ajuntament de Palamós

Sou a:

Inici

>>

Informació de la seu

>>

Interrupcions de la seu

Informació de la seu electrònica

El Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC), que és un organisme que presta serveis electrònics al conjunt de les administracions públiques catalanes, ha comunicat un tall parcial dels seus serveis des de divendres 5 d'abril a les 17h. fins a dilluns 8 d'abril a les 7h.

Com ha conseqüència, es poden experimentar talls totals o parcials en el funcionament dels següents serveis: 

- e
NOTUM (accés a les notificacions electròniques). Des de l'AOC s'allargarà automàticament 4 dies naturals el termini d'accés d'aquelles notificacions electròniques en què el termini d'accés coincideix amb el tall de servei i no han estat obertes pels destinataris.

e-LICITA (contractació). L'Ajuntament farà una ampliació del termini pel mateix pel temps de duració de la intervenció, si el termini de presentació d'ofertes d'algun dels expedients de contractació del vostre ens coincideix amb els temps d'afectació dels serveis.

e-TAULER (tauler municipal d'anuncis).

- Portal de transparència.

--------------------------------------------------
La seu electrònica és el principal canal d'entrada de documentació a l'Ajuntament de Palamós. No obstant, com qualsevol altre programa informàtic, en un determinat moment pot retornar error. 

Si us plau, si feu un tràmit electrònic i la seu electrònica retorna un error, envieu un correu electrònic a administracioelectronica@palamos.cat indicant el tràmit que estàveu fent i el nom o DNI de l'interessat que heu indicat al formulari electrònic. D'aquesta manera, el personal de l'Ajuntament us podrà confirmar si la documentació ha arribat correctament als nostres sistemes i, si és el cas, prestar assistència.

Ajuntament de Palamós

Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)
Carrer Major, 56
17230 Palamós
Tel. 972 600 026 - 648 595 326
oac@palamos.cat

| © 2024 AJUNTAMENT DE PALAMOS Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per e-Atiende. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |estadisticas